take your time

February 26, 2008

libertate de exprimare

libertatea de exprimare a ajuns la cote maxime pe site-urile de video sharing. sau pasiunea pentru asa zisele spoof-uri. poate ca asta s-a vrut si parodia la BCR, spotul 'Diversitate'. un fel de spoof. sau o palma peste fata curata a BCR.




“Reclama” il surprinde pe un prim individ care rasfoieste paginile unei reviste cu femei sumar imbracate. Parodia se incheie cu un al doilea individ care suna la usa primului personaj si, dupa ce i se deschide, spune: “Sunt Liviu de la BCR. Am venit sa-ti fac o laba”.
La final, packshot: ”BCR. Stim in totdeauna ce-ti doresti. (in 2 cuvinte, da)”
nu stiu cat de condamnabila este, dat fiind ca, uneori, clientii si-o fac cu mana lor. si florin vorbea de asta la un moment dat.
de genul "BCR. Gandim la fel" (interpretat si in sens negativ)
"vreti sa-ti recapeti silueta?" (nestle - fitness; silueta e o silueta, nu inseamna 90/60/90 neaparat)
"o viata noua, o casa noua" (un proiect rezidential al carui nume nu il cunosc; dar poate cand am nevoie de casa noua, nu imi doresc si o viata noua; ca viata dinainte poate fi chiar buna)
"may the HAIR not be with you" (salonul coquette; degeaba explica in text ca e vorba de epilare, caci la prima vedere, cu litere de-o schioapa suna a blestem ceva)
e adevarat ca interpretarile sunt usor exagerate si poate la prima citire, nu dau senzatia negativa. sau poate ca unii chiar asta vad prima data. mare este gradina si fiecare are cate o personalitate sau o gandire diferita. asa ca...

No comments: