take your time

October 26, 2008

cine vrea la cannes lions

ca sa ajungi la festivalul de publicitate cannes lions poate parea simplu. si daca iti dai silinta si pui tot efortul, ambitia si creativitatea la bataie, este intr-adevar simplu. ai nevoie doar de contextul necesar care sa te ajute sa dovedesti toate aceste calitati. cel mai bun exemplu este Scoala Alternativa de Gandire Creativa (Gradinita pentru Cannes).
e foarte buna. are experienta. are speakeri misto. si seminarii dintre cele mai interesante. te invata lucruri. si te poate duce la cannes lions. sau mai nou, de anul asta, si la eurobest si la dubai lynx. in plus, tot de anul asta, seminariile scolii au loc intr-o galerie de arta digitala. 115 mai exact.
tine din noiembrie pana in iunie, cand te poti afla direct pe riviera franceza, la cel mai tare festival de publicitate. asta daca dovedesti si tu ca esti tare si te califici. pentru ca o sa ai briefuri de rezolvat. nu 1-2 si nici mai in gluma, mai in serios.
te asteapta o serie de briefuri, pe mai multe categorii: media, design, visual, PR, branding, strategie. briefuri pe care trebuie sa le rezolvi si sa mergi mai departe. pentru ca vei avea cu ce, daca esti atent la seminarii si vei avea si cu cine. niste speakeri renumiti, dintre cei mai buni in industrie iti vor da feedback personalizat si te vor indruma pentru a-ti imbunatati de fiecare data munca.
este o ocazie extraordinara si nu cred ca vrei s-o ratezi.
pune bani deoparte si gandeste-te cat de mult merita sa investesti in aceasta scoala.
anul asta am fost multi la cannes. dupa multa munca, intalniri si efort canalizat intr-o singura directie, am profitat si am vazut visul cu ochii. ne-a placut extrem de mult si vrem sa continuam. noi cei care am fost si care am avut incredere pana la capat.
voi ce mai asteptati?
pentru detalii despre cum s-a desfasurat editia trecuta, cine, ce ne-a vorbit, ce briefuri am rezolvat, accesati www.gradinita.wordpress.com.
iar pentru alte intrebari legate de scoala, deadline, proceduri, pret s.a.m.d, trimiteti un mail la:
si evident urmariti site-ul oficial: www.canneslions.ro
esti pregatita(a)?

No comments: