take your time

June 27, 2011

ani de liceu

cata placere sa vezi fosti colegi veseli si frumosi. si deschisi si curiosi. dupa 10 ani. 10!
m-am distrat la revederea de 10 ani de la liceu. am vorbit. ne-am pozat. ne-am povestit. dar ce-am mai dansat. cam 8 ore. pe toate muzicile. si ce-am mai ras.
unul mai schimbat, altul mai pistruiat, altul mai gelat. o fata mai motata, una maritata, alta frumos imbracata. dar toti veseli. cu chef de dans si vorba.
am retrait intamplari, am depanat amintiri, am mancat o mancare dubioasa, am comentat, am revazut lucrari cu planuri de viitor. cand se pare ca imi doream ca la 28 de ani, sa fiu maritata cu un arhitect, sa locuiesc in canada si sa lucrez la un post de televiziune. none of which is true. pe la un post de televiziune am trecut la un moment dat, dar e cu totul alta poveste. una mai frumoasa.

cata energie mi-a dat aceasta intalnire. a fost minunat. la 6 dimineata eram, intr-un final, in pat, moarta de oboseala, cu basici in talpi. basici care m-au impiedicat sa apas ambreiajul la plecare. dupa 3 incercari, am scos nenorocitii cu toc din picioare, in very very slow motion si am pornit desculta. dupa care am jurat un solemn divort pantofilor cu toc. pana la nunta. unde ma vor astepta niste tenesi comozi, dupa prezenta oficiala in cele mai frumoase, dar potential suparatoare, sandale.

am ratat strigarea catalogului si prezenta in fata clasei. din cauza accidentului hollywoodian, in care am fost implicata si care m-a tinut aproape de politie, cam 3 ore. dar ca sa citez politistul: 'sa zic mersi' ca nu a fost mai rau. mersi intr-adevar, dar daca nu s-ar fi intamplat si ajungeam as planned la liceu, in clasa mea, in banca mea, as fi zis multumesc mult.

2 comments:

idealbebe said...

abia astept si eu reintalnirea:P

Carucioare said...

Cu absente la romana!