take your time

July 13, 2009

la drum de seara cu johnny depp

in locul unei mari mahmureli, unde nu prindeam loc decat in primul rand si as fi stat cu ochii beliti la panza din fata, in locul unui politist, adjectiv pe care l-am lasat pentru o zi lucratoare, am ales inamici publici. filmul lui johnny depp. zic ca e filmul lui, pt ca doar asta stiam despre filmul asta. ca in el joaca johnny depp. am aflat pe parcurs ca e gangster, ca jefuieste banci, ca pe urmele lui vine tare fbi-ul, ca are si el gagica lui, oscarizata si draguta marion cotillard si tot asa.
si iata ca un film cu replici tare bune pe alocuri (felicit scenaristul), cu un actor tare tare carismatic, plus o perspectiva de filmare care nu stiu cum se cheama, dar care a fost 'de-acolo', au facut cat pentru o duminica tare placuta. fara floricele -caci cantarul m-a bosumflat cat pentru o dieta stricta- si fara plictiseala.
dupa ce John Dillinger ii povesteste mai noului sef de la biroul de investigatii, Melvin Purvis (mda, exact asa) ce crede ca il tine pe acesta treaz noptile (all the killing evident), Purvis intreaba si el:
"what keeps you up at night, Mr Dillinger?"
"coffee"
:))))
dar trebuie sa vezi filmul, ca altfel parca nu prea suna bine. :)
si uite asa public enemies, se sfarseste cu un black bird, in loc de un black pearl, de care nu am uitat prea repede.

No comments: