take your time

June 12, 2009

serban si a sa scoala adc

scoala adc e pe final. ba chiar final final. ca maine e zi de predare de portofoliu.
si uite ca finalul e surprinzator.
caci unii directori de creatie (respectiv alexandrescu de la head si pila de la cap) au intrat in dispute. si nu asa oricum. ci din cauza unui student al scolii.
iar rezultatul este dezastruos: serban alexandrescu vrea sa se retraga de la scoala adc.
of of of, mai mai.

ce se poate face in aceasta situatie? doar nu s-o retrage serban, asa cu una-cu doua.
trebuie convins sa nu faca acest pas tragic in istoria industriei de publicitate.
asa ca intru eu in scena. ca tot ma dau mare ca am puteri de convingere si ca pot sa determin orice om sa faca cate ceva.
iar ca sa nu promit degeaba marea cu sarea, i-am pregatit lui serban un discurs. care o sa fie de fapt un comment la acel articol.

"Daca credeai ca poti scapa de responsabilitatile scolii adc*ro, facand aceasta mutare, eu cred ca te-ai inselat. Te sfatuiesc sa-ti revizuiesti comportamentul si sa te gandesti la consecinte.
Ce ar fi scoala adc fara tine?
Tu esti omul care deschide si inchide aceste cursuri. Tu ai fost prima persoana si probabil singura care a comparat targetul cu un mistret si care a spus ca publicitarii injecteaza suflet in niste cartoane. Cum sa se iroseasca atata talent?!
Esti de-a dreptul captivant si aceasta calitate se vede perfect intr-o sala plina de studenti. Mai seriosi, mai tantalai, mai gura-casca, dar toti cu ochii cat cepele si cu urechile precum palniile. CIne o sa mai distreze studentii cu cele mai haioase camasi in carouri? Zi si tu. Asa se face?
Chestia asta, cum se cheama, tradarea asta, nu isi are rostul.
Zic sa-ti vii in fire, sa scoti ochelarii o secunda, sa dai cu apa rece pe fata si sa revii printre noi.
Eu una, daca tu nu te intorci la scoala ADC, ma supar rau si nu mai citesc nici o carte din bibliografie. Si-atunci o sa moara industria de suparare ca nu m-am documentat si nu i-am desteptat pe toti. SI daca nu si nu, ma duc sa ma arunc in Dambovita, ma fac ca am uitat sa inot si-o sa ma ai pe constiinta".
ana maria

5 comments:

Sebastiano said...

Misto asta al lui, cum se cheama?, ticul asta verbal al lui :P

ana si maria said...

da, da, exact. chiar ca e un tic. :) dar e amuzant. :)

serban alexandrescu said...

scuze de 'farsa' - de fapt nu era farsa: eram ambii-amandoi (si eu si pila) parte a campaniei de promovare a lui daniel dobrin, care ne-a cerut acordul pentru acest 'stunt'.

acord, evident, obtinut, daniel fiind la tutorat in head & cap.

deci nu, nu plec din scoala, si nu, nu m-am certat cu pila.

serban

ana si maria said...

pt serban:

:) nici o problema cu farsa. mi-a facut mare placere, stiam de ea, l-am incurajat pe daniel, pe care de altfel il stiu de la atelierele adfel pe care le-am facut impreuna.

si tocmai de aceea am vb cu daniel si i-am spus ca daca imi da voie, as vrea sa profit de farsa lui si sa introduc si eu un element in cadrul campanei mele de promovare. :)

nu stiu cat de bine a iesit, dar mie mi-a placut acest stunt.

si faptul ca am regasit si un comment pe blog, asta a fost si mai incantator. :)
multumesc.

aischa said...

camasi cu buline mai :P
Ai primit si raspuns...ce sa mai :)
Te asteptam acasa! Am citit despre Cannes, asta e cu premiul, dar nu conteaza, ai fost acolo.. O.O , Oricum urmeaza partea frumoasa a verii!