take your time

June 16, 2009

da-i inainte cu porumb

cu tot cu probleme, de serviciu, de sanatate, cu tot cu briefuri neterminate si la job si acasa, a aparut ceva ce imi bucura papilele gustative si imi incanta serile, dupa ce ajung de la piata inapoi acasa: porumbul.
care in prima faza se face fiert si se da cu multa sare.
pentru copt, e nevoie de mai multe.
dar vine si ala.
cert este ca porumbul este campionul meselor de seara si ca o sa tot fie 2-3 luni de-acum incolo.
yeah, baby!

6 comments:

corina de la manzicii said...

yeahhhhhh!!!!!!! si noi am rupt o oala! si acum mi-ai facut o poftaaaaa!!!! yam-yam!

Unknown said...

esti nebuna cu porumbul asta si m-ai contaminat si pe mine

adina said...

eu eu :)) hahaha ce ma amuz...

ana si maria said...

:)) cam nebuna, da.
dar ce pot sa fac daca e al naibii de bun?!
pe o insula pustie daca m-ai trimite, asta as lua: porumb o tona. si FRIENDS. :)

adina said...

pe mine m-ai lua pe insula ca sa te amuz un pic :))) si eu l-as lua pe mili si tot asa ne-am strange :))) aaaaaaa...eu as mai lua multa cola :))

ana si maria said...

cola light, evident. :)