take your time

April 28, 2009

Young Lions Competition 2009

Uite cine vine la un workshop de seara.

Nimeni altul decat fondatorul
Berlin School for Creative Leadership, Michael Conrad vine in Romania pentru a sustine un workshop cu studentii Scolii Alternative de Gandire Creativa / Gradinita din acest an. Pe 4 mai, adica luni.

Daca te intereseaza si eu cred ca da, citeste mai jos. Inscrie-te si participa la competitie. E spre binele ideilor din capul tau.

"
Incepe selectia echipei Young Lions, sectiunea print, pentru editia 56 a festivalului Cannes Lions.
Pentru al cincilea an consecutiv, cu sprijinul consecvent al Impression, Romania se pregateste pentru competitia cu cei mai bine cotati junior-senior la nivel mondial. (Junior Senior este conceptul contemporan care ii defineste pe tinerii cu rezultate spectaculoase la activ, fara sa fi avut foarte multi ani de agentie in spate)
Geo Baraian, liderul Impression, compania care pledeaza pentru outdoorul de calitate, sustine si in 2009 alaturi de Biroul Cannes Lions in Romania prezenta echipei finaliste la festivalul Rivierei, convins fiind ca investind in specializarea tinerilor creativi nu doar perceptia depre outdoor se poate reevalua la nivel de industrie, ci si ca intreaga comunitate a creativilor poate accesa nivelul urmator.
Finalistii competitiei care in premiera reconstruiesc atmosfera competitionala a Cannes-ului vor trebui sa rezolve brief-ul primit intr-un timp condensat.
Echipele interesate isi pot exprima intentia de a participa la selectia leilor tineri pana marti, 28 aprilie, la gradinita@canneslio ns.ro.
Miercuri, 29 aprilie, va fi prezentat brieful competitiei, iar timpul alocat rezolvarii este de 24 de ore.
~Pentru ca in fiecare an ne-am dat seama cat este de importanta tensiunea deadline-ului, am decis ca in 2009 sa selectam echipa de art / copy pornind nu de la felul in care rezolva admirabil acasa, vreme de saptamini brief-urile oferite, ci de la felul in care stiu sa reactioneze sub presiunea competitiei si a timpului~, a declarat Roxana Balan, project coordinator al Biroului Cannes Lions in Romania.
Selectia in 2009 va fi realizata in premiera de Michael Konrad, fondatorul Berlin School for Creative Leadership.
Michael Konrad va sustine pe 4 mai un workshop despre evolutie si leadership in contextul Scolii Alternative de Gandire Creativa, la invitatia companiei Rogalski-Grigoriu.
La workshopul acestui strateg de elita, privit drept unul dintre cei mai bine cotati speakeri la nivel mondial, vor participa cele 5 echipe finaliste ale competitiei din aceasta saptamina.
Rezultatele vor fi anuntate luni dupa-amiaza, inainte de inceperea workshop-ului.
Multumita Tempo, Coca-Cola, Romtelecom si Impression Romania Biroul Cannes Lions si The Alternative School for Creative Thinking au trimis la competitiile de la Cannes Lions, Dubai Lynx si Eurobest un numar de peste 60 de tineri, in ultimii cinci ani.
*

Conditii de participare pentu competitia Young Lions 2009 sunt:
- echipa formata din copy si art
- limita de vasta, maxim 28 de ani, nascut dupa 27 iunie 1980
- pasiune pentru creativitatea cu nerv
- cunostinte despre competitiile si rezultatele editiilor trecute
- rezistenta la stres
- doza adecvata de bun simt
"

No comments: