take your time

April 30, 2009

creativitatea schimba mentalitati - un concurs cu premiu de cannes

ACT Responsible si Biroul Cannes Lions au pregatit o noua competitie pentru studenti creativi si interesati:

"
Propune-ne un vizual pe tema "Global Warming" cu mesajul "Creativitatea schimba mentalitati" pana luni 4 mai, ora 13.00.

Cele mai bune lucrari vor fi selectate si autorii lor invitati sa ia parte la seminarul lui Michael Conrad din cadrul Scolii Alternative de Gandire Creativa.

Michael Conrad este fondatorul Berlin School for Creative Leadership si una dintre cele mai influente personalitati din comunicarea mondiala.

Seminarul are loc luni, 4 mai, ora 18.00.
In plus, lucrarea desemnata finalista, va fi inclusa in expozitia itineranta ACT ce-si gaseste momentul de debut simultan cu festivalul Cannes Lions si are sansa de a fi expusa in locuri cheie ale lumii.

ACT Responsible este una dintre cele mai mari organizatii internationale dedicate CSR-ului construit cu reverenta pentru creativitate. Circuitului international al ACT bifeaza anual prezente in cele mai efervescente spatii urbane din lume –Cannes, Tokio, New York, Paris, Washington.


Conditii de participare:
- statut de student
- confortabil cu limba engleza
- nerv creativ si ambitie

(lucrarile trebuie concepute in limba engleza, format JPEG 1024x768, 300dpi si trimise cu transfer.ro la gradinita@canneslions.ro pana luni, ora 13.00. Nu uitati sa trimiteti in corpul de text coordonatele voastre: nume, varsta, facultate, numar de telefon si email )

Pentru nelamuriri sau alte informatii, puteti scrie la gradinita@canneslions.ro.

"

No comments: