take your time

January 5, 2009

time to clean up

da, asa este. este timp si pentru asa ceva si trebuie pretuit acest timp. nu vorbesc de curatenie generala sau de sters praful. sau de dat cu aspiratorul si dupa aia cu mopul. astea se fac pentru ca trebuie. si pentru ca miroase atat de bine casa dupa toate astea si inca cateva pe langa!
vorbesc de curatenia aia in care mai pui deoparte un lucru-doua pentru verisoara mai mica, in care pui revistele si hartiile separat pentru un scop anume, in care aduni nasturii intr-un singur loc, pastilele in aceeasi cutie, atunci cand descoperi vederi sau scrisori primite de demult si agende cu numere de telefon de acum o suta de ani. si te gandesti cum sa organizezi toate nimicurile astea mai bine, pentru ca isi merita locul. agati tabloul primit acum 1 an in cuiul pe care l-ai batut acum 2 veri, te gandesti daca sa mai pastrezi sticla aia albastra de apa cu nume frantuzesc si forma ciudata carata pe avion alaturi de alte prostii sau sorcova de cel putin 5 ani sau maimutoiul de la x sau y. pe ala sau pe ala? dar pe celalalt? hai fie, macar pe primii 2.
si unde sa pui palarioara de mexican sau cea de maramuresean sau cea de sultan?! cat imi place curatenia asta si cate amintiri frumoase imi aduce. mai ceva decat fotografiile.

No comments: