take your time

October 31, 2008

manufaktura in bucuresti

nu orice fel de manufactura.
nu orice fel de magazin.
trebuie vazut si simtit, mai degraba decat povestit sau descris. e o placere sa te plimbi printre rafturi cu sapunuri, uleiuri, cosmetice facute intr-un fel anume. manufactura este just the place pentru mirosit, adulmecat, pipait.
"Produsele Manufaktura sunt facute dupa o metoda ce imbina stilul vechi traditional de producere a sapunurilor si cosmeticelor cu tehnologiile noi. Acestea se afla undeva la granita intre produsele medicinale, deoarece contin extracte de plante si uleiuri care ingrijesc pielea, si produsele practice folosite zilnic."
vorbeam de magazinul asta intr-un post, la un moment dat, dupa o plimbare prin praga. pentru ca, in primul rand, e un magazin cu o vitrina imbatatoare. iti face cu ochiul si trebuie sa intri. iar de iesit...mai greu. la praga, magazinul avea 2 etaje. kilometrice, de altfel. de la capat la altul, pe langa cosmetice, creme, uleiuri, aveau tot felul de decoratiuni, obiecte din lemn, vopseluri, jucarii. o placere, de-a dreptul. oare la noi or avea si din astea? trebuie mers si verificat.
caci atunci cand apare ceva frumos in bucuresti, trebuie sa profiti.
locatie: str. smardan, 34
si o poza-doua, aici.

No comments: