take your time

September 3, 2008

nu ne lua in seama e un indemn de film

acum 10 minute s-a incheiat filmul Nu ne lua in seama (Non pensarci). in sala 2 de la mall vitan. 1h si 45 de minute de ras, actiune calculata in mintea regizorului si natural redata de actorii italieni, momente neasteptate, replici inteligente, personaje savuroase. nu stiu la care sa ma opresc mai intai. la eroul cu potential de atotstiutor si raspuns la toate, la fratele netot, divortat, dar indragostit de nadine (telespectatorul stie ce si cum), la mama surescitata care are nevoie de sesiuni de fericire pompate cu ochii inchisi sub o banderola albastra, la prieteni sau pur si simplu la baba care trece la un moment dat prin cadru cu viteza de 0.5km/h?


ce-mi mai plac filmele astea. de abia astept de la mirela lista cu filme europene, de la prietenul fotograf, care are o lista impresionanta. :)
asemeni tuturor proiectelor de publicitate,de design si arta urbana, cartilor cu coperta speciala, iesirilor la vin si la drum de seara, filmele stau frumos acolo, de-a dreapta inimii. in stanga stau oameni. multi. :)

sau o fi invers?

am dat linkul lui dobro, pt ca imi place ce scrie acolo. e de bine. i consent. :)

No comments: