take your time

August 28, 2008

atelierele adfel la final

ultima zi de ateliere adfel. uffff.
ca mult am mai tras. a fost fun sa brainstormam zi de zi. si noapte de noapte. numai pentru COCA COLA ZERO. in echipa, separat, pe mess, pe mail. :) si apoi sa argumentam si sa tot venim cu explicatii. cu de ce asa da, de ce asa nu. a fost fun sa mergem la motoare zi de zi. era deja o a doua casa. si sa si concida cu festivalul de publicitate necoventionala adfel. sa vezi fel si fel de executii. a fost si obositor. si cu putine ore de somn la pachet. dar eu zic ca a meritat. suntem multumiti de prezentarea finala, de idei, de creatie. :) si speram sa si castigam. pentru ca am muncit la strategia asta. care ni s-a spus ca e corecta. speram doar sa fi facut si creatia buna pe aceasta strategie corecta.

so, daca veniti la motoare, veniti sa ne vedeti cele 4 lucrari si daca va plac, sa ne si votati. :) se afiseaza de maine.

suntem cei cu stampila NU ASA.
adica asta.


o sa vedeti voi de ce. :)
si cu site-ul http://www.delazero.ro/ (acum la propriu, la zero :))

semnat,
anasimaria
din echipa 2, alias

:)))
mesaj cu nr.2 la 0756.346.485

6 comments:

Carina said...

Eu nu ajung dar anunti tu aici daca ati castigat. Poate povestesti putin si despre campanie ;)

Anonymous said...

da. ana are. mere, si intotdeauna dreptate. greu a fost. multe idei nascute, omorate. ce a ramas au fost ideile crescute cu grija, udate in fiecare zi cu cola si tzinute la soare de motoare.acum, ca de obicei,aducandu-ne aminte de ce a fost nu putem sa facem altceva decat sa radem si sa multumim Celui de Sus ca am terminat 36 de slide-uri in 15 min.aia da minune.mai asteptam una luni. daca da, sau daca nu, tot de la zero. asta e reteta.;))

ana si maria said...

as povesti putin si despre campanie. caci numai asta am in cap acum. :) sa vedem cat si ce se poate. sa nu ne dea nimeni in cap cu nimic dupa. c-om avea avea noi 4printuri la motoare, dar campania....campania, dupa cum spune alma acolo are slide-uri, nu gluma. :) dar poate le pun aici pe cele 4 printuri. vedem. sa consult echipa. ideea era ca tb sa relansam coca cola zero. as simple as that.

Anonymous said...

o sa povestiti campania pe roluri asa cum ati prezentat-o ? hai ca ma duc acum sa votez campania noastra.si sa nu uit carina , multumesc pt felicitarile de la concusrul epson .

ana si maria said...

asta inseamna ca o asteptam pe anca, cu viziunea ei cu tot. :)

frigiana said...

Anca, here! O, da, ai avut dreptate in legatura cu week-end-ul de dezintoxicare. De fapt, nici nu prea stiu care a fost dexintoxicarea! Cele cateva zile extrem de intense, care ne-au scos din circuit si ne-au excitat neuronii la maxim, sau cele 2 zile de dupa, cand am revenit la viata noastra... inca ma mai gandesc la asta. Da, clar vom povesti si vom pune campania pe blog-uri, dar mai trebuie sa avem putina rabdare. Mi-e greu sa ma abtin sa va povestesc asta, dar cineva care este ff exigent si obiectiv a inclinat destul de mult spre campania noastra. Bine, in final a spus ca nu e niciuna suficient de convingatoare. :))

So, ne vedem azi sa auzim verdictul!