take your time

July 7, 2008

liber la drum

avem masina noua. nou-nouta adica. :)
de 7 zile.
e neagra si frumusica. are destule chestii, dar eu sunt cel mai multumita de sunet si de trapa. nu e cine stie ce, dar prin gemuletul de deasupra mai vad si eu un norisor prin bucuresti, un etaj cu balcon cu flori, cerul si castanii din ploiesti.
mi se pare destul de mare si asta ma cam enerveaza la parcari, ca nu ii vad botul. si eu ma stresez ca nu am loc, cand colo poti sa faci si spagatul pana la gard. ma rog, i'll get used to it some time soon.
ce nu e bine, e ca a venit acum vara cand sper sa ma plimb cat mai mult cu bicicleta, deci o s-o las cumintica in parcare in zilele cu chef de plimbare pe 2 roti. ce nu e iarasi bine, este caci cu cat lumea incearca sa mearga mai mult cu alte mijloace, noi ne-am luat masina. aici intervine vinovatia si sentimentul de 'what is wrong with me' asociat cu traficul infernal. desi acum e ok si te mai poti strecura.
ce e bine insa este ca o masina noua iti trezeste sentimente de dor si duca. unde vezi cu ochii. nu as sta locului deloc. iar oferte exista. si curiozitate. :) si concediul s-a terminat. cannes-ul mi-a suflat o saptamana din timpul liber. a meritat, nu zic nu, dar parca tot m-as mai duce pe undeva. ramane sa vedem ce facem cu weekend-urile. cum profitam de ele. pe ele, pe mama lor!
un cluj, un sibiu, timisoara vara sau chiar incolo spre maramures. de-abia astept.

2 comments:

Carina said...

Daca ajungi prin TM let me know :)

ROSA E OLIVIER said...

Piú giú, in fondo alla tuscolana...!?...passavo per un saluto!