take your time

June 10, 2008

cu traista-n spate

plec in vacanta, in concediu, in plimbare, la festival, la mare, la soare, pe croazeta, la seminarii si workshop-uri, la intalnire cu oameni creativi si pusi pe sotii si glume. ulterior daca se poate, spre red district si bonete, biciclete la fiecare pas, amsterdam, lalele si gandurile mele.
a trecut timpul repede si parca acum calcam in baltoaca de la iesire din locul unde am petrecut revelionul. dumnezeule, o sa pot spune vreodata ca imi ajunge timpul si ca am reusit sa fac tot ce trebuia sa fac? dar de fapt cum as putea spune asta, cand multe lucruri apar neprevazut, asteptand parca la colt sa se intrepatrunda cu treburile mele, facand cu ochiul si punandu-mi rabdarea si cheful la incercare. dar eu nu ma supar. doar ca nu e timp, frate. si totusi nu pot sa iau nici din timpul scurt cu ochii-n soare si mintea in 4 zari, caci si ala e important pentru linistea sufletului meu.
astfel ca, dupa cateva luni de lucrari la Gradinita, de photoshop all day everyday, de scris mult, de rescris si modificat, nopti pierdute (cu folos insa) si zile lumina, merg sa culeg rasplata si vai ce mai imi rad inima de fericire si ochii de curiozitate.
m-am si apucat de bagaje. pe care presimt ca o sa le refac, pentru ca e deja prea mult. si nu vrea sa irosesc banii pe surplus de haine.
incarc bateriile de toate felurile: ale mele si ale obiectelor din jur, necesare calatoriei.
ma mai uit din cand in cand la filmuletul asta.
dorm destul de putin pentru ceea ce o sa ma astepte.
pun bani deoparte.
franceza, din pacate, nu vreau s-o mai exersez.
si ma tot gandesc ca o sa treaca repede si de data asta timpul si o sa vreau sa dau rewind, exact ca aici:

but I promise to behave si sa scriu mai mult cand ma intorc.

2 comments:

Carina said...

Te asteapta vremuri grele, dar frumoasa :) Bravo si bafta!

ana si maria said...

senc you, senc you. de abia astept vremurile astea! :)