take your time

May 22, 2008

adbreak de constantin si elena


asa a fost la adbreak aseara. pe tema effie 2008. de fapt pe tema discutiilor generate de effie 2008. toate intr-o scena cu 2 actori principali si niste figuranti, de altfel importanti si ei.
momente acre servite pe o tava de argint. ce-i drept, cand a venit alexandru dumitrescu, parca m-am mai amuzat. da, am rezistat pana atunci.

si culmea, as fi acordat clementa tuturor, daca eram undeva in spate, eu cea care bateam cu ciocanelul si strigam 'sa se faca dreptate'. si lui botan, si lui matasel, si lui felix tataru si lui coliban si clientului saracul care, de altfel era incantat de reclama lui, dupa cum a si mentionat. in discursul lor mai mult sau mai putin structurat fiecare parea sa aiba dreptate, sa tina mult la parerea lui si sa contrazica oponentul.
mhmmm. o senzatie tare ciudata mi-a ramas. parca vorbeau despre effie, despre timisoreana si totusi parca vorbeau de altceva. manevra, s-a spus la un moment dat. as tinde sa zic la fel, dar parca altfel de miscare. sau cel putin asa a transmis intalnirea asta. parca vroiau de mult sa si-o traga, dar nu stiau cum. desi ei spun ca sunt prieteni si ca nu vroiau sa se ajugna la asta. si pot sa cred lucrul asta. totusi, este ceva putred in ograda asta. but i'm just a freshman. si nu pot vb decat despre senzatii deocamdata, nu si despre certitudini.

in rest, cu placere la adbreak intotdeauna. daca nu s-ar scumpi bauturile la music club pe zi ce trece, ar fi si mai bine.

cat despre viitorul glorios al publicitatii:
"
tara, tara, vrem ostasi.
la ce va trebuie?
sa poarte scut si sa se apere in festivalurile de publicitate. si sa atace cand si cum trebuie.
aha. pai sa vedem ce putem face pe viitor.
"

2 comments:

Carina said...

Uff, speram sa dai mai multe detalii :))

E clar ca exista niste interese dincolo de premiul ala care ajunge la GMP la Lowe sau la client. Chiar...pozitia lui Coliban care era?

ana si maria said...

pai daca vrei, intr-un mail, mai multe detalii, cu placere. :)

coliban, evident, nu era. iar pozitia lui, care o fi, nu stiu caci nu a adus nimeni in discutie cum ca si-ar fi exprimat o parere vizavi de chestia asta. doar ca cei de la lowe nu au vrut sa inscrie campania. ceea ce si asta poate ar fi iscat discutii, dat fiind ca timisoreana nu mai era clientul lor.

mare e gradina publicitatii.