take your time

April 7, 2008

deco personality

am primit zilele trecute un link.
si am ajuns pe un site foarte interesant. un site cat o lume intreaga la un click departare.
pentru ca poti sa-ti creezi tu lumea si respectiv casa ta, sa iti personalizezi dormitorul, bucataria, biroul. un fel de polyvore, dar pe partea de deco.
am facut testul, se pare ca ma incadrez la categoria BACK TO NATURE.


si ce mi s-a dat sa vad ochilor a fost o frumusete de living room, un dining room extraordinar, un dormitor pe gustul meu, de fapt mai multe variante si tot asa. evident ca site-ul te trimite ulterior catre alte site-uri cu mobilier, accesorii, decoratiuni de unde ai putea sa iti cumperi toate elementele necesare pentru a avea camera inchipuita. si mi-am dat seama ca cineva chiar m-a ghicit in 2 timpi si 3 miscari si ca mi-as dori foarte mult unele din cele cateva variante propuse. asa ca, trebuie doar sa astept, sa fac economii pentru casa, ca partea de consiliere am gasit-o aici. :)

concluziile au fost de asa natura sa imi rasfete si ochiul stang si ochiul drept, dar sa mearga si direct la inima, pentru ca in locuri din astea sigur m-as simti mai mult ca acasa.

"
The rustic look is ideal for people on a budget: you're not looking for pristine perfection, preferring instead a much more raw and elemental approach to interior design, certainly in terms of colour, texture and (most of all) materials. You can spot exactly when a piece of driftwood, perhaps, is just that - a piece of beautiful driftwood - and when it's exactly what you need as a simple focal point in the living room.
"

sau ce ziceti de asta?!
"Only you could pull off the "utilitarian chic" look!" la capitolul home office.

"my home is a canny combination of styles and references: the log cabin but also the tree house, the hermit's retreat, but also the childhood den."

dar sa las mai bine fotografiile sa vorbeasca de la sine.




2 comments:

Andreea said...

buna...si mie imi place designul dar am dat click pe llinkul tau si mi-a dat eroare....

ana si maria said...

da, am vazut ulterior. am reparat. :)