take your time

March 21, 2008

pacha bucuresti

azi are loc inaugurarea clubului pacha din bucuresti.


daca va fi ca in alte locuri, cu muzica de club, cu distractie, cu fete chiar frumoase si costumate original, cu oameni simpatici si dornici de dans fara fite si fara bodyguarzi matahalosi care te masoara de la firul alb din cap pana la unghia de la picior, atunci imi pare bine. si de abia astept.
pentru ca am fost in alte 3 cluburi din astea in spania si a fost extraordinar de distractiv. poate a fost si contextul si lumea cu care am fost. dar nici clubul nu m-a dezamagit. in madrid, a fost perfect pentru o seara de aniversare, in care ne-am distrat si am dansat pana dimineata. foarte de dimineata. si nu 100% muzica house / electronica. am avut parte si de una si de alta, fara sa ne plictisim sau sa vrem sa ne asezam la masa. design misto, sound-ul cum trebuie, exact ce ii trebuie unui club care sa merite atentie. fara excentricitati sau mobilier pompos.

in tarragona nu arata cine stie ce. cel putin pe afara nu mi-a placut deloc. dar atmosfera mi-a fost de ajuns. si muzica. si impartirea pe etaje cu stiluri diferite.

best of all so far, cel din ibiza, unde am avut impresia unei experiente 360, cu stanga imprejur si dreapta in loc. unde fiecare colt iti arata ceva nou, cu ceva spectaculos. ce-i drept, este, prin definitie, one of the best party places, ceea ce ajuta foarte mult senzatiei de acomodare...ideea este ca ramai cu un sentiment de bine, caci oamenii au venit chiar sa se simta bine, sa se distreze si sa profite de timpul ala petrecut acolo. nu am avut parte de incidente, de englezoi mult prea veseli sau de spanioli mult prea cocainizati, dar si cand i-am vazut, in alte locuri, nu i-am vazut sa comenteze decat unii la altii, intre ei, in grupul lor.
astfel ca, vazand ca se deschide pacha in bucuresti, mi-a sarit gandul direct acolo, la insula distractiei nebune, unde numai locului nu poti sa stai. si cu siguranta nu voi avea ce sa compar. (asa cum nu pot compara nici hard rock cafe cu altele) dar cel putin o sa incerc. diseara, ar fi o oportunitate. sa vedem daca se poate.

cine, ce si cum. adica dj care mixeaza, cand, unde mai exact, AICI.

2 comments:

Anonymous said...

vineri 4martie..wally lopez la pacha bucuresti! cam tare..sper sa mai aduca nume d-astea! inceputul e momentan bun ;)_

Anonymous said...

Eu m-am simtit super la Pacha in Ibiza, in fiecare seara era alt party , F**K ME I'm FAMOUS, PURE PACHA, Flower Power, White Party, Defected in the house, toate serile au fost super. Am avut ocazia sa ajung si in amnesia si privilege. Ce sa zic Ibiza petrece in continuu, la Tiesto au fost 9000 de oameni. Daca aveti ocazia mergeti macar 3 zile in Ibiza o sa rameneti cu amintiri frumoase.