take your time

December 27, 2007

de sarbatori

iubesc sarbatorile de iarna. craciun, revelion, sfinti, petreceri, aniversari. pentru ca fac cadouri, primesc cadouri, e zapada, fac fotografii frumoase, e frig afara, dar cald in casa, mananc cozonac si caltabos, imi iese f bine salata boeuf, beau vin fiert, merg la schi, merg sa patinez -tocmai ce m-am intors-, cunosc sarbatoriti si cateva ioane, sunt reduceri...si imi doresc mereu sa ma mai plimb cu sania. sper sa reusesc anul asta.



am primit si un cadou util, special pentru momente 'inzapezite'
m-am hotarat sa-i fac un cadou mult-asteptat lui radu (la care probabil voi butona si eu :))



urasc nebunia din jurul acestor sarbatori, cozile, traficul (desi in perioade din astea, fac buc-pl f des, plus drum la munte, plus drum la tara ), agitatia, banii cheltuiti pe nimicuri sau in zadar...dar stiu in general sa caut momentele potrivite de iesit, ma pregatesc din timp, reusesc sa nu ma enervez...anul asa, se pare ca mai bine ca niciodata. am fost cand trebuie la carrefour...am facut fata unirii, intr-o seara cu multe sarcini de indeplinit...am avut parte de suprize placute si m-am bucurat aceste zile cu oameni veseli, mancare buna si lucruri interesante.


si-mi place bradul. si decoratiunile de iarna. tot tacamul - beteala, instalatie, globulete colorate, acadele si bombonele in pom, lumanarele cu miros de scortisoara, portocalele sub brad, vascul, sorcova, oamenii de zapada si mos craciunii de toate formele.

bradul de la ploiesti.

un nou servetel la colectie. yey!!!

un mos...

doi mosi...


si dorm zilele astea in sufragerie. ca si anul trecut. pentru ca acolo este bradul si acolo sunt luminitele. baby or not, imi dau stare f misto. si imi place f mult sa il ascult pe nat king cole in vremuri din astea. NU pe stefan hrusca. si sa beau vin rosu cu cozonac. sau sa mananc covrigi cu sorici. si sa stau cat mai mult timp cu prietenul meu, in aceste zile libere.

1 comment:

Anonymous said...

yuuumy:D