take your time

December 20, 2007

cadouri de sarbatori de la carturesti

vrei sa mergi la targul cadourilor destepte?

mergi la targul carturestilor.


Unde: Libraria Carturesti
Cand: 17 Dec 2007 - 31 Dec 2007
12:00 - 19:00



pentru ca asta este locul in care gasesti lucruri dragute, obiecte de suflet care transmit un mesaj, carti, cd-uri, obiecte pe care le folosesti cu placere, pentru ca arata bine, pentru ca sunt utile, pentru ca au o semnificatie. locul asta nu m-a dezamagit niciodata.
exceptand evenimentele care au loc acolo, intalnirile, sarbatorile, aniversarile, lectura de la etaj sau povestile de la subsol (care sunt de-a dreptul interesante, incantatoare, speciale - they make your day; ultimele au fost ziua jucariei daruite si o intalnire pe PR), carturesti-ul este un loc preferat prin natura sa. chiar el, un loc de poveste, in care revii cu drag, cu chef. exista carti si cd-uri, albume sau obiecte foarte scumpe, exista si promotii, exista si reduceri, dar mai important de atat, este ca totul isi merita banul. sper sa nu sune prea comerciala sau prea populara expresia 'isi merita banul', dar ad litteram, asa este. nu o sa regret vreodata ceva cumparat de acolo, fie pentru satisfactia personala, fie pentru placerea cadoului.
este locul ala special unde chiar daca nu cumperi, mergi sa te interesezi de noutati, de muzica buna (nume pe care poate nu le-ai mai auzit, dar pe care vrei sa le cunosti cat mai repede, nume pe care le stii de o viata si te bucuri sa le descoperi intr-un alt format, albume pe care le cautai de mult si le gasesti exact pe raftul de la litera x - si cumperi pentru ca stii ca poate nu mai gasesti, desi aia au fost ultimii tai bani si nici macar de bilet de autobuz nu ti-a mai ramas), de carti bune, de ceaiuri aromate, de fete placute si mereu zambitoare (sau daca nu zambitoare, cel putin calme). sa te updatezi.
sa iei o gura de cultura.
asa ca...open your eyes and grab a bite!
nu uita sa te imbraci bine pana acolo. drumul e mai greu. de acolo, ai parte de caldura.

1 comment:

Carina said...

Vreo recomandare ceva?